PVC & ALU stolarija | Proizvodnja i ugradnja | Vrhunska kvaliteta
Kontakt tel: +387 36 582 515

Kutija MD

kutija-1Kutija MD visine 200 mm i širine 230 mm napravljena je sa estetski zaobljenim donjim rubom ispred poklopca. Kutija je univerzalna i prilagođena svim vrstama profila i nudi klasično otvaranje unutra ili sa donje strane ukoliko je potrebno da kutija bude skrivena ispod fasade.

ODLIČNA IZOLACIJA

Kutije za roletne ‘‘MD’’ odlikuje kvalitetna zvučna i toplinska izolacija koja se dodatno povećava dodavanjem stiropor izo umetaka.

INTEGRIRANA KOMARICA

PVC kutija ‘‘MD’’ ima mogućnost lake ugradnje integrirane komarice koja će riješiti vaše probleme sa insektima. Komaricu možete ugraditi odmah ili naknadno po želji kupca.

SNAŽNIJA KONSTRUKCIJA KUTIJE

PVC kutija MD nudi statičko riješenje kod većih širina i područjima gdje su veće ljetne vrućine. Na vanjskoj stijeni se lako (predviđeno za šire rolete od 140 cm) umetne čelični profil koji spriječava eventualne deformacije vanjske stijenke .

UNIVERZALNOST

‘‘MD’’ PVC kutija napravljena je tako da je univerzalna za pričvršćivanja i lako se ugradi na svaki prozorski sistem (drveni, pvc ili alu) pomoću univerzalnog PVC klip adaptera. Podžbukna varijanta se lako upotrebljava za prozore sa debljinom okvira do 75 mm. Za sve opcije se upotrebljava jedna dimenzija kutije 200x230 mm do visine prozorskog elementa 280 cm sa H37 lemelom i integriranom komaricom

LAKOĆA UPRAVLJANJA

Izborom kvalitetnih materijala dobivate tih rad roletne

JEDNOSTAVNA I EKONOMIČNA UGRADNJA

Za ugradnju ‘‘MD’’ PVC kutije nisu potrebne prethodne pripreme prozorskih otvora.

POVOLJAN SISTEM

Kombinacijom klasičnih dijelova, sa roletnom i u kombinaciji sa mrežicom protiv insekata ‘‘MD’’ PVC kutija je osjetno jeftinija u odnosu na ostale sisteme, a pruža dobre rezultate

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA I KVALITETA

Glavni sastavni djelovi su izrađeni od materijala visoke kvalitete, što omogućava i dobar krajnji proizvod.


NADFASADNA KUTIJA

Kutija MD visine 200 mm i širine 230 mm napravljena je sa estetski zaobljenim donjim rubom ispred poklopca. Kutija je univerzalna i prilagođena svim vrstama profila i nudi klasično otvaranje unutra ili sa donje strane.

mrb slika2mrb brez


PODFASADNA KUTIJA

Podfasadna kutija za roletnu ‘‘MD’’ lako se ugrađuje . Za potrebe servisiranja kutiju je moguće otvoriti s donje strane, što omogućava podfasadnu ugradnju. Pri podfasadnoj ugradnji je potrebno na kutiju predhodno pričvrstiti “T”-profil, na kojeg se kasnije stavlja stiropor, žbuka ili gips ploča.

mrb slika1mrb kom

kartice